Merin trekt drie nieuwe huurders aan voor de Keynes Club in Amsterdam

Voor boetiekkantoor Keynes Club heeft Merin drie nieuwe huurders aangetrokken, tezamen goed voor 1.247 m2 kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen. De bedrijven Young Colfield, PDX Services en Newion Partners nemen per Q4 2022 hun intrek in dit gebouw. De Keynes Club is gelegen aan de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuidoost, het gebied dat zich ontwikkelt tot het mix-use gebied genaamd Amstel III.

Young Colfield is een bedrijf dat jonge talenten een plek biedt waar ze werkervaring op kunnen doen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Zij huren 473 m² kantoorruimte op de 6e verdieping. PDX Services verzorgt catering, bedrijfshoreca en hospitality services, onder andere ook in de kantoorgebouwen van Merin. Momenteel huurt PDX Services aan de Hullenbergweg 278-308, ook van Merin. Zij gaan in Keynes Club het voormalige Merin kantoor betrekken op de 2e verdieping, goed voor 474 m² kantoorruimte. Newion Partners is een investeringsmaatschappij uit Amsterdam die investeert in business software. Ook zij komen vanaf de Hullenbergweg 278-308 van Merin en zullen in de Keynes Club 299 m²  kantoor huren op de 5e verdieping.

Alle drie de partijen hebben gekozen voor Keynes club vanwege de kwaliteit van de gehuurde vloer in combinatie met de aantrekkelijke faciliteiten in het gebouw. Keynes Club is voorzien van vergaderruimtes, restaurant, koffiebar, fitness en pooltafel. Na deze transacties is er nog slechts 474 m2 kantoorruimte beschikbaar in Keynes Club.

Young Colfield en Newion Partners zijn in deze transactie begeleid door Huurconsult.​​​​

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews