Merin collega's fietsen monstertocht Styrkeproven van Trondheim naar Oslo
Een drietal Merin collega’s hebben de prestigieuze fietstocht Den Store Styrkeprøven, oftewel De Grote Krachtproef, volbracht. Roel de Weerd (COO), Sjoerd Barmentloo (Head of Industrial) en Martijn Vink (Business Analyst) hebben de 543 km tellende monsterrit van Trondheim naar Oslo op één dag uitgereden.

Styrkeprøven 2018
In een ultiem parcours van 543 km met een hoogteverschil van 3.627 m reden de mannen vanuit het noorden van Noorwegen via adembenemende uitzichten van fjorden, uitdagende bergen, rivieren en meren en heel veel asfalt naar het zuiden, met als eindbestemming de hoofdstad Oslo. De Styrkeprøven tocht van 2018 vond in het weekend van 15-17 juni plaats, rond Midzomerdag en -nacht, zodat het tijdens de nacht slechts 2 uur donker was.

Voorbereiding
Geen monstertocht zonder goede voorbereiding. Sinds het begin van dit jaar hebben de mannen zich dan ook op de rit voorbereid. Dat betekende veel km’s maken als training, maar ook deelnemen aan verschillende races, zoals Luik-Bastenaken-Luik, een van de moeilijkste ‘klassiekers’ in de wielersport. 

De Grote Krachtproef
“Vanwege het rare moment om een tocht als deze te beginnen, maar ook vanwege het gebrek aan nacht doordat het licht blijft, is al het gevoel van tijd verdwenen. De veranderende landschappen, de temperatuurverschillen (tussen -7 °C en +26 °C), en de afstand maakten het allemaal een surrealistische ervaring”, aldus Sjoerd Barmentloo.

Gelukkig, gezond en succesvol
Merin heeft de ambitie om plekken te creëren waar mensen graag naar toe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Een gezonde werkplek is daarbij cruciaal, waarbij Merin aandacht schenkt aan de houding en zitgedrag van mensen. Om die reden zijn er het hele jaar door diverse sportieve activiteiten waaraan medewerkers kunnen deelnemen. In mei van dit jaar deden enkele collega’s al mee aan de Urban Heroes Obstacle Run voor War Child en nu dus deze prachtige fietstocht in Noorwegen.
Wij bereiden ons alweer voor op de volgende uitdaging. What’s next?

Merin feliciteert Roel, Sjoerd en Martijn met deze fantastische sportieve prestatie!

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews