Merin inspireert vastgoedtalenten tijdens RECG Young Talent Event
Op uitnodiging van de Real Estate Club Groningen was Merin donderdag 20 september aanwezig bij het jaarlijkse Young Talent Event voor vastgoedstudenten. De hoogwaardige mix van vastgoedbedrijven en jonge talenten in het vastgoed stonden garant voor een geslaagde dag in het stadion van FC Groningen.

The Merin Story
Namens Merin gaven Laurens Kil (Acquisition Manager) en Jan van Noordenne (Sustainability & Building Innovation Manager) een presentatie ter introductie, met daarin centraal staand de grote transformatie van Merin. Zowel op het gebied van acquisitie als duurzaamheid zet Merin grote stappen, waardoor de organisatie momenteel een bijzondere ontwikkeling maakt.

Merin workshop: Atoomweg 100 in Utrecht
Tijdens de workshop was er alle ruimte voor de ideeën van de studenten. In teams werd er hard gewerkt aan het ontwikkelen van een strategie voor een kantoorgebouw in Utrecht, dat Merin recentelijk heeft verworven.

And the winner is…
Het winnende team The Impulse, wist de jury van Merin te overtuigen van hun strategie. Een heldere en goed uitgedachte strategie waarbij ze de jury wisten mee te nemen in hun visie, met een strategische onderbouwing van cijfers en rekening houdend met de risico’s. Merin nodigt The Impulse bestaande uit de drie studenten Anouk AbelskampDave Langkamp en Lennard Rauh van harte uit de strategie verder uit te werken en op locatie bij Merin te presenteren.

Merin bedankt de Real Estate Club Groningen voor de organisatie van deze geslaagde dag, waarbij we onze kennis en ervaring mochten delen voor een enthousiaste groep vastgoedstudenten!

Werken bij Merin
Bij Merin geven we talent alle ruimte voor ambitie en ideeën. Meer weten over het werken bij Merin? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.
Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures, maar wil je toch graag kennismaken? Laat het ons dan weten! We gaan graag met je in gesprek.
Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via info@merin.nl of bel gerust naar 0800 8644 683.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews