Merin verhuurt 1.500 m² aan Bureau Jeugdzorg Limburg in Roermond

Met ingang van 1 september huren Bureau Jeugdzorg Limburg (BJZ) en ketenpartner Veilig Thuis Noord- en Midden Limburg 1.495 m2 en 36 parkeerplaatsen aan de Slachthuisstraat 31-35 in Roermond. Het centraal bureau van BJZ is al sinds 2003 aan de Slachthuisstraat gevestigd. Door een uitbreiding van het gehuurde met 885 m2 is het mogelijk geworden om ook het regiokantoor van BJZ en Veilig Thuis op deze locatie te vestigen.Bureau Jeugdzorg Limburg komt op voor de belangen van jeugdigen in Limburg die in hun ontwikkeling worden bedreigd. Het gaat daarbij om kinderen met opgroei- en opvoedproblemen. Voor deze specifieke groep voorziet zij in de juiste hulp, zorg en bescherming. Veilig Thuis is hét centrale advies- en meldpunt in de regio Noord- en Midden-Limburg voor iedereen die met huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt.

Door de centrale ligging, goede OV-bereikbaarheid en zeer goede parkeernorm is de locatie voor zowel cliënten, medewerkers en bezoekers uitstekend bereikbaar. In combinatie met de verdere verduurzaming en upgrading van de kantoorruimte en de directe nabijheid van ketenpartners is de gewenste huisvesting voor beide organisaties naar tevredenheid gerealiseerd.

Na deze transactie is er nog 273 m2 kantoorruimte in het gebouw beschikbaar.

Huurdersland adviseerde BJZ en Veilig Thuis gedurende het volledige (her)huisvestingstraject.

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews