Merin verhuurt circa 2.800 m2 kantoorruimte aan Landal Greenparks in Den Haag
Landal GreenParks huurt met ingang van november 2019 circa 2.800 m² en 35 parkeerplaatsen in Queens House aan de Bezuidenhoutseweg 74 in Den Haag. Naast het hoofdkantoor van Unicef is met de komst van Landal GreenParks het gebouw volledig verhuurd.Prestigieus kantoorgebouw Queens House
Met een prachtig atrium, ruime en open vloeren en het Haagse Bos als achtertuin, vormt het nieuwe kantoor een perfecte match voor Landal GreenParks, waar zij het hoofdkantoor vestigen. Het weekend van 23/24 november zal Landal GreenParks verhuizen en maandag 25 november starten zij in hun nieuwe kantoor.

Landal GreenParks was op zoek naar een locatie in een stedelijke omgeving, met verschillende winkels en horecagelegenheden in de buurt. Daarbij de goede bereikbaarheid van het kantoorgebouw met het openbaar vervoer maakt het gebouw uitermate geschikt voor Landal GreenParks.

Duurzame gebouwen van hoge kwaliteit
Merin kiest voor een focus op duurzame gebouwen van hoge kwaliteit, die zich onderscheiden in de lokale markt en die zich dan wel op centrumlocaties bevinden, dan wel uitstekend bereikbaar zijn. Queens House is jarenlang in gebruik geweest bij de Nationale Ombudsman en wordt momenteel volledig gerenoveerd. Zo heeft het gebouw na de verbouwing energielabel A en zullen Landal GreenParks en Merin zich samen inzetten om de hoogst mogelijke BREEAM-certificering te bereiken.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews