Merin verhuurt circa 8.00 m2 bedrijfsruimte aan Boxx on Wheels in Schiedam
Merin verwelkomt Boxx on Wheels in maart aan de Minervaweg 1
 in Schiedam. Boxx on Wheels huurt de bedrijfsruimte van 7.657 m² langjarig van Merin.

Minervaweg-1-Schiedam-500x333-500x333.jpg

Boxx on Wheels is de (mobiele) opslagspecialist van Nederland. Opslag en transport zijn direct samen geregeld, doordat goederen worden opgeslagen in standaard containers, die bij klanten voor de deur worden gebracht. Met opslaglocaties verdeeld over het land, is er altijd een locatie dichtbij.

Alle ruimte voor groei
Met de nieuwe vestiging in Schiedam kan Boxx on Wheels een nog groter gebied bedienen in de Randstad. Met de klant die centraal staat en innovatie als drijvende kracht, past Boxx on Wheels binnen de huidige portfolio huurders van Merin.

De locatie aan de Minervaweg 1 kwam beschikbaar na de recente verhuizing van O-I Netherlands wegens de sluiting van de glasfabriek in 2017.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews