Merin roept cateraar PDX Services uit tot leverancier van het jaar 2020

Traditiegetrouw roept Merin aan het einde van het jaar een ‘leverancier van het jaar’ uit. Een leverancier die dat jaar een stapje extra heeft gezet, extra goed heeft gepresteerd en/of zich simpelweg weet te onderscheiden op een uitzonderlijke manier. Dit jaar was natuurlijk een wat ander jaar dan gewoonlijk. We hielden dan ook geen groot event voor de uitreiking van deze prijs, maar in bescheiden kring heeft Merin toch haar waardering uitgesproken naar een bijzondere partij. Peter Derix en Thijs Hollenkamp van PDX Services namen de felicitaties en award van Merin in ontvangst. Van harte gefeliciteerd PDX Services! Het is jullie van harte gegund. 

 

Gezond en lekker lunchen
PDX Services is een bedrijfscateraar die op 10 Merin locaties een bedrijfsrestaurant runt voor dagelijkse lunches, koffie en vergaderingen. Merin werkt sinds 2017 samen met PDX Services en is zeer tevreden over hun proactieve, innovatieve en gastvrije instelling. Ook in de coronatijd is PDX erg gave concepten aan het ontwikkelen om straks de terugkeer naar kantoor voor kantoorgebruikers een nog aantrekkelijkere beleving te maken. Denk bijv. aan een perfecte gezonde, energieke lunch voor tijdens je vergadering als we straks weer terugkeren naar kantoor of hun nieuwe concept “Choose it”.  

PDX Services is een partner waar Merin van op aan kan en een intensieve samenwerkingsrelatie mee koestert. Voor hen is dan ook een houten award gemaakt voor ‘Leverancier van het jaar 2020’ en uitgereikt tezamen met een mooie bos bloemen onder het genot van een drankje.

Met plezier (terug) naar kantoor
Samen met adviseurs, leveranciers en klanten creëert Merin een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving in veel gave kantoorgebouwen in heel Nederland. Merin staat bekend om het bieden van service en een omgeving waarin werken met plezier beter werkt. Daarom realiseert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

PDX Services past goed binnen deze missie en weet hier als geen ander op voort te borduren. Daarom bedankt Merin hen nogmaals voor het afgelopen jaar en kijken we uit naar een verdere groei in de samenwerking!

 ​​

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews