Sony interactive Entertainment Benelux naar boetiekkantoor Olympus in Hilversum
Sony Interactive Entertainment Benelux kiest voor de Merin boetiekstijl in boetiekkantoor Olympus op het ArenaPark in Hilversum. De marktleider in home entertainment met entertainmentsystemen, games en applicaties huurt 634 m² kantoorruimte aan de Olympia 1.

5.jpg

Boetiekkantoor Olympus
Het recentelijk vernieuwde boetiekkantoor Olympus, biedt Sony Interactive Entertainment Benelux een modern en fris onderkomen. Sinds de opening eerder dit jaar voorziet het 5.545 m² grote gebouw huurders van faciliteiten als een restaurant, lounge ruimte en verschillende vergaderruimtes.

In een boetiekkantoor staan werk en ontspanning centraal. Zo creëert Merin communities waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. 

Smart Office Olympus
In het gebouw heeft Merin eveneens het flexconcept Smart Office geopend, waar turn-key ingerichte Smart Office kantoorunits vanaf 2 werkplekken gehuurd kunnen worden voor een vaste all-in prijs. Bij Smart Office is koffie/thee en internet bij de prijs inbegrepen, net als het gebruik van de gezamenlijke vergaderruimte.

Alle ruimte voor groei
Er is nog ruimte beschikbaar in Olympus, met genoeg mogelijkheden voor zowel grote als kleine bedrijven. In Olympus zijn huurders van alle gemakken voorzien in het Groene Hart.

Merin platform
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn.

Namens Merin is de transactie tot stand gebracht door Castanea Bedrijfsmakelaars B.V.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews