Verandering directie Merin

Amsterdam, 28 mei 2020 - Assetmanager Merin kondigt vandaag de nieuwe samenstelling van haar directie aan. Anne de Jong is benoemd tot CEO, Jaap Bruggeman tot CIO en Ernst Frese blijft aan als COO. Roel de Weerd treedt af als CEO na 7 jaar  bij Merin om zich op andere carrièremogelijkheden te richten.

De Jong heeft een lange staat van dienst binnen de Nederlandse vastgoedsector en zal voortbouwen op Merin’s lokale kennis en ervaring. Hij was meest recentelijk CIO van NSI N.V en daarvoor directeur bij ING Real Estate en CBRE GI. Bruggeman komt van Cushman & Wakefield en heeft uitgebreide verkoop- en acquisitie-ervaring in verschillende sectoren in Nederland. Hij zal zich richten op het verder optimaliseren van de Merin-portefeuille. Frese die sinds 2019 de rol van commercieel directeur vervult, behoudt de verantwoordelijkheid voor asset en property management. Merin is Roel de Weerd dankbaar voor zijn bijdrage aan de groei van het bedrijf in zijn verschillende leiderschapsrollen onder TPG Patron, Dream Global Europe en Blackstone.

Over Merin
Merin ontwikkelt en verhuurt kantoren en industrieel vastgoed. Het team bestaat uit meer dan 40 professionals in twee kantoren verspreid over heel Nederland, met een portefeuille van 700.000m². Het heeft uitgebreide ervaring in ontwikkeling en herpositionering van activa, met een focus op asset management en het toevoegen van waarde.

- EINDE PERSBERICHT -

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews