Wehkamp huurt 630 m2 in Merin boetiekkantoor Olympus

Wehkamp, één van de grootste online shops in Nederland, zal met ingang van 1 november 2021 630 m2 kantoorruimte met parkeerplaatsen huren in kantoorgebouw Olympus van Merin. Dit gebouw is gelegen op Arenapark Hilversum, aan de Olympia 1.

Het hoofdkantoor van Wehkamp is gevestigd in Zwolle. Op dit moment huurt Wehkamp extra kantoorruimte in Amsterdam. Heel recent heeft Wehkamp de online kinderkledingshop kleertjes.com overgenomen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum. Dit heeft Wehkamp ertoe doen besluiten ook de activiteiten vanuit Amsterdam over te brengen naar het Olympus kantoor in Hilversum. Dit kantoorgebouw is volledig verbouwd naar een boetiekkantoor voorzien van hospitality, loungeruimtes, koffiebar en vergaderruimtes.

Na deze transactie is er nog 830 m2 kantoorruimte beschikbaar in Olympus. Ook zijn er nog een aantal flexibele kantoorunits van Smart Office te huur.​​​​​​

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews