Aanbod

Werken met plezier werkt beter

3 gebouwen

Filter
Loading...

 

Interesse in kantoorruimte in Hoofddorp, nabij Amsterdam? 

Hoofddorp is de laatste jaren een steeds populairdere kantorenstad geworden. De enorme leegstand is verdwenen en steeds meer bedrijven wijken uit van Amsterdam naar Hoofddorp. Deze stad ligt dan ook dichtbij Schiphol Airport  en heeft een goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als auto. Zo heeft Merin 3 kantoorgebouwen in Hoofddorp beschikbaar: Spica, Polaris en Aquarius. Deze drie locaties liggen dichtbij elkaar, alledrie op kantorenpark Beukenhorst-Oost, nabij de A4, A9 en A5.

Bekijk het actuele aanbod kantoorruimtes in Hoofddorp van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Welke mogelijkheden zijn er in Hoofddorp?

Zowel Spica als Polaris zijn kantoorgebouwen die we de zogenoemde boetiekkantoren noemen, uitgerust met een goed restaurant, een koffiebar met barista en mooie vergaderruimtes. Hier in onze boetiekkantoren kan je werken afwisselen met ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke, gezonde lunch tussen je werk door, bereid door de beste cateraars. In een kantoorruimte in Hoofddorp werk je met plezier. We leiden je graag rond in Hoofddorp! We hebben ook kantoorgebouw Aquarius nog beschikbaar, een gebouw met een representatieve uitstraling en voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Lees ook: 
Het nut van een prettige en gezonde werkomgeving
Vier tips om je kantoor inspirerender te maken
Met deze tips zorg je voor een fijne werkomgeving
Zo zorg je voor een aangename kantooromgeving
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Randstad

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews