Waarom een kantoorruimte huren in de provincie Gelderland?

Je kiest met een kantoorruimte in Gelderland voor zekerheid met een groeiende economie. In de provincie Gelderland bieden wij kantoorruimte aan in Apeldoorn en Arnhem. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het prachtige OAK Building op FizzionParc zeker een bezoekje waard.  

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een kantoorruimte in de provincie Gelderland?

Gelderland heeft door de geografische ligging van de provincie profijt van zowel de Randstad als Duitsland. Hierdoor is zowel nationale als internationale handel zeer eenvoudig. Met het Pact Arbeidsmarkt over de Grens wordt er samengewerkt met grensregio’s in Duitsland om de arbeidsmarkt te verbeteren. Zo kan een overschot van goed opgeleid personeel uit Duitsland in Gelderland een tekort opvullen en vice versa, wat de economie ten goede komt.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: UtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Lees ook: 
Het nut van een prettige en gezonde werkomgeving
Vier tips om je kantoor inspirerender te maken
Met deze tips zorg je voor een fijne werkomgeving
Zo zorg je voor een aangename kantooromgeving
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Hoofddorp
Kantoorruimte Randstad

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews