Waarom een kantoorruimte huren in de provincie Zuid-Holland?

Je kiest met een kantoorruimte in Zuid-Holland voor de grootste economie van Nederland. In de provincie Zuid-Holland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Capelle aan den IJssel, en Leiden. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. 

Merin biedt in Leiden en Capelle a/d IJssel Smart Office kantoorunits aan. Dit zijn kant-en-klare kantoorunits voor een all-in huurprijs.  Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een kantoorruimte in de provincie Zuid-Holland?

Zuid-Holland is één van de drie provincies die samen goed zijn voor ruim 50% van de Nederlandse economie, waarvan Zuid-Holland 21% voor haar rekening neemt. De branches die in de provincie Zuid-Holland hoogtij vieren zijn afhankelijk van de af- en aanvoer van goederen in de grootste haven van Europa in Rotterdam. Hierdoor staat niet alleen de provincie, maar ook het hele land, bekend als een uitstekende plek om handel te drijven. De veelzijdigheid die de provincie door de vruchtbare economie heeft, is een goede reden om een kantoorruimte te huren in Zuid-Holland.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Bekijk ook ons aanbod in: 

Of lees onze blogs over:

 

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews