Boetiekkantoor Hert in Arnhem met 10.500 m2 werkplezier geopend
Het Merin boetiekkantoor HERT aan de Meander 901 in Arnhem is officieel open. Het kantoorgebouw op bedrijventerrein IJsseloord 2 biedt na een grondige renovatie alle ruimte voor een fijne werkplek. HERT heeft nu nog circa 5.500 m² werkplezier beschikbaar.

Hert Arnhem.jpg

HERT boetiekkantoor
HERT heeft als boetiekkantoor een geheel eigen stijl. Het Rijnhert en de Veluwe staan centraal, met zandtinten en natuurlijke materialen in het interieur. Met een knipoog naar het hert, dat op de heuvel bij het bedrijventerrein staat, is het boetiekkantoor nu van alle gemakken voorzien met een moderne maar rustige uitstraling.

Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant aanwezig inclusief koffiebar. Ook zijn er verschillende ontmoetingsplekken en vergaderplekken beschikbaar. Door de metamorfose heeft HERT nu een meer informele en relaxte uitstraling.

HERT het kloppende hart op IJsseloord 2
HERT is er voor vele soorten ondernemers, van klein tot groot. Zo is er al kantoorruimte beschikbaar vanaf 25 m2 tot een grote kantoorvloer van 1.800 m2. Nog tijdens de verbouwing van HERT zagen huurders als CBT – resultaat uit opleiden, MyCademy, Adamas en Fleet Support hun kans om voor de opening hun kantoorruimte te betrekken, samen goed voor circa 1.565 m2 verhuurde kantoorruimte. Met nog een nieuwe huurder in de pen, is de bezettingsgraad gestegen van 24% naar 47%. In HERT zijn verder onder andere Price Waterhouse Coopers, schoonmaakbedrijf Hago Services en The Office Operators gehuisvest.

Inspirerende werkplekken
Commercieel verantwoordelijke bij Merin voor Noord-Oost Nederland, Bas van Esterik vertelt enthousiast: “Wij investeren in onze gebouwen én in onze huurders. We willen in HERT een inspirerende werkplek bieden waar medewerkers graag naar toe gaan. Gelukkige medewerkers zijn gezonder en productiever en een fijne werkplek is daar een essentieel onderdeel van.”

Gelukkig, gezond en succesvol
Elk boetiekkantoor van Merin in Nederland is uniek met een eigen stijl en kenmerkt zich altijd door de combinatie van werk én ontspanning. In een boetiekkantoor is het prettig werken, met in de gezamenlijke ruimtes koffie voorzieningen en verschillende zitjes voor een overleg of om even te werken in een andere omgeving. Op deze manier geeft Merin invulling aan haar ambitie om werkplekken te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Merin heeft naast 't Hert nog andere kantoor- en bedijfsruimte in Gelderland. We leiden je graag rond.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews