Merin breidt uit in Utrecht met uniek kantoorgebouw Yin Yang
Merin heeft het circa 7.000 m² grote kantoorgebouw Yin Yang aan de Euclideslaan 1 in Utrecht toegevoegd aan de groeiende portefeuille. 
Na de aankoop van de Atoomweg 100, is Yin Yang in 2018 de tweede aanwinst in Utrecht voor Merin. Het gebouw is verworven door Dream Global REIT en wordt gemanaged door Merin.

Euclideslaan-1-Yin-Yang-Utrecht-500x333-500x333.jpg

Yin Yang boetiekkantoor
Yin Yang is een kantoorgebouw met energielabel A van 7.000 m² met 70% bezetting en 7 huurders, waarvan EY de grootste is. Het gebouw heeft verschillende faciliteiten zoals een receptie, catering, vergaderruimtes en voldoende parkeergelegenheid. Hierdoor sluit Yin Yang goed aan bij de visie van Merin om te focussen op onderscheidende, duurzame full service kantoren.  Door boetiekkantoren te ontwikkelen, stelt Merin huurders in staat om werk en ontspanning met succes te combineren. Zo creëert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Yin Yang Smart Office
Merin ontwikkelt momenteel tevens Smart Office in het Yin Yang gebouw. Er zijn 15 kantoor units beschikbaar waar huurders voor korte termijn op flexibele basis all-in kunnen huren. Nog voor het einde van het jaar is Smart Office in Yin Yang open.

Groeistrategie
Merin blijft actief op de Nederlandse markt met aankopen en zoekt daarom kantoorgebouwen door heel Nederland vanaf circa 6.000 m². De gebouwen dienen zich nu of op termijn te lenen voor het Merin boetiekconcept, het meer flexibele Smart Office concept of een combinatie daarvan. Hierbij is het belangrijk dat de gebouwen multi-tenant kantoorruimte kunnen faciliteren in combinatie met een sociale kern, een restaurant en vergaderruimtes. Ook moet een boetiekkantoor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer hebben of een sterke parkeernorm.

Roel de Weerd, Managing Director van Merin:
“Met het toevoegen van Yin Yang aan de Merin management portefeuille, geven we invulling aan onze groeiambitie en kunnen we onze aanwezigheid op de Utrechte kantorenmarkt versterken.”

Laurens Kil, Acquisitie Manager van Merin:
“Het uitbreiden van de management portefeuille met Yin Yang op een strategische locatie, laat zien waar Merin voor staat in 2018. We zijn met ons in-house acquisitie team dan ook enorm gedreven om kwalitatief hoogwaardige gebouwen met potentieel tot significante waardegroei te blijven verwerven.” 

Merin platform
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn.
Bekijk hier het volledige aanbod kantoor- en bedrijfsruimte in provincie Utrecht.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews