Merin opent boetiekkantoor Spica in Hoofddorp met 11.052 m2 werkplezier
Het Merin boetiekkantoor Spica aan de Spicalaan 1-59 in Hoofddorp is onlangs geopend na een grote verbouwing. Het kantoorgebouw op kantorenpark Beukenhorst-Oost, waar ook ons kantoorgebouw Polaris gelegen is, heeft een enorme upgrade gekregen door een nieuw restaurant, koffiebar, prachtige vergaderruimtes en het concept Smart Office. Spica heeft nu nog circa 5000 m² werkplezier beschikbaar.

5eeb3420d27fc.jpg

Spica boetiekkantoor
Spica is één van de Merin boetiekkantoren en heeft een gave, moderne stijl. Het gebruik van veel groen, prachtig houtmateriaal en schitterend meubilair heeft voor de frisse, nieuwe uitstraling gezorgd in Spica. Je komt binnen in de ruime entree, loopt recht af op de koffiebar waar cateraar Hutten voor een warm ontvangst zorgt en wandelt dan het prachtige, ruime restaurant binnen. Een ontmoetingsplek. Modern, rustig en warm.

Op de begane grond bevindt zich ook gelijk het flexconcept Smart Office, waar je al vanaf 2 personen tegen flexibele voorwaarden een kantoorunit kan huren, incl. alle services. Ook zijn er verschillende ontmoetingsplekken en vergaderplekken beschikbaar. Tot slot is Spica uitgerust met een terras en ligt het in een groene omgeving waardoor je je werk kan afwisselen met ontspanning. Op de 1e etage zal een meetingcentrum gecreëerd worden.

Spica in het centrale Hoofddorp
Spica is er voor alle soorten bedrijven, van klein tot groot. Zo is er al kantoorruimte beschikbaar vanaf 30 m2 vanaf 2 personen tot een grote kantoorvloer van 1.500 m2. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Gelukkig, gezond en succesvol
Elk boetiekkantoor van Merin in Nederland is uniek met een eigen stijl en kenmerkt zich altijd door de combinatie van werk én ontspanning. In een boetiekkantoor is het prettig werken, met in de gezamenlijke ruimtes koffie voorzieningen en verschillende zitjes voor een overleg of om even te werken in een andere omgeving. Op deze manier geeft Merin invulling aan haar ambitie om werkplekken te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Merin heeft naast Spica nog andere kantoorruimte beschikbaar in Amsterdam en omgeving.  We leiden je graag rond.

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews