Merin verhuist naar boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven
Het Merin regioteam Eindhoven inclusief het Serviceteam is deze week verhuisd naar boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven aan de Anderlechtstraat 15. Na van het inmiddels volledig verhuurde Luchtruim een groot succes te hebben gemaakt, is het tijd voor een nieuwe stek in Eindhoven.

Noordkaap-500x333-500x333.jpg

Werken in Noordkaap
Merin kiest voor werken in de snelgroeiende, energieke en moderne stad Eindhoven. Naast Luchtruim en Fellenoord voegde Merin daarom eerder dit jaar Noordkaap toe aan de portefeuille, waarmee een sterke vertegenwoordiging in de markt is verkregen. Met de dagelijkse aanwezigheid van het regioteam in Noordkaap, is Merin nu actief betrokken bij de ontwikkeling van het gebouw.

Het nieuwe Merin kantoor bestaat uit een open kantoorruimte met flexibele werkplekken, koffiebar en stilte werkplekken. Restaurant, entree met gastvrij ontvangst, meetingsrooms, play-area en aanland werkplekken bevinden zich in de algemene ruimten van het boetiekkantoor.

Merin boetiekkantoor
Noordkaap is één van de vele Merin boetiekkantoren in Nederland. Een boetiekkantoor is dé plek om prettig te werken én te ontspannen. Zo is er een restaurant aanwezig, bieden we koffie en creëren we verschillende overlegplekken en loungeplekken, met daarnaast soms een fitnessruimte.

Smart Office Noordkaap
In Noordkaap kan Merin ondernemers eveneens voorzien van turn-key ingerichte Smart Office kantoorunits vanaf 2 werkplekken. Bij Smart Office is koffie/thee en internet bij de prijs inbegrepen, net als het gebruik van de gezamenlijke vergaderruimte.

Rondje Noordkaap
De koffie staat klaar in Noordkaap, kom gerust langs aan de Anderlechtstraat 15.
Telefonisch blijft het Serviceteam uiteraard dagelijks bereikbaar via het bekende nummer 0800 8644 683.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews