Merin verhuurt 9 kantoorunits aan Teleplan International N.V. op de Spicalaan in Hoofddorp 

Merin verwelkomt Teleplan International N.V. aan de Spicalaan 1-59 in Hoofddorp. Het boetiekkantoor Spica is onlangs volledig verbouwd en daarbij ook uitgerust met het flexibele kantorenconcept Smart Office. Teleplan International N.V. huurt 9 Smart Office units, wat neerkomt op totaal 383 m2 kantoorruimte.

11.jpg

Teleplan International N.V. is marktleider in supply chain dienstverlening voor consumenten elektronica, waaronder IoT, mobiele apparatuur en apparatuur voor klanten. Teleplan International N.V. heeft voor deze locatie gekozen voor de totale ontzorging. Smart Office is een concept van Merin en verhuurt volgens het all-in concept. Als je vandaag tekent, kan je morgen al huren. Internet, koffie, thee, services en eventueel meubilair is inbegrepen. Als bedrijf word je daardoor totaal ontzorgd.

Na deze transactie zijn er nog een aantal Smart Office units beschikbaar en zijn er nog meerdere Merin verdiepingen te huur van verschillende metrages. Het gebouw aan de Spicalaan is een van de Merin boetiekkantoren, waarin Merin haar huurders de mogelijkheid wil bieden om hun werk en vrije tijd succesvol te combineren. Spica is recent opgeleverd en is onlangs volledig verbouwd en uitgerust met een prachtig restaurant, heerlijke koffiebar en fijne vergaderruimtes.  Op deze locatie zullen ook zonnepanelen worden gerealiseerd, een bijdrage leverend aan de duurzaamheidsambitie van Merin.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is een groot commercieel vastgoedplatform in Nederland met een portefeuille bestaande uit hele gave kantoorgebouwen in Nederland onder eigen management. In 30 van deze gebouwen is het Smart Office concept gerealiseerd, flexibele kantoorunits, al vanaf 2 personen, te huur vanaf drie maanden en met all-in services. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn, waarbij het streven is om leuke werkplekken te bieden waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Bekijk het Merin aanbod kantoorruimtes in de Randstad.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews