Merin verhuurt circa 12.000 m2 kantoorruimte aan de Rabobank in Utrecht 
Merin verwelkomt vanaf oktober dit jaar de Rabobank op de Atoomweg 100 in Utrecht. De financiële dienstverlener zal ruim 12.000 m2 huren en neemt daarmee het volledige kantoorgebouw in gebruik.

Rabobank Atoomweg.png

Rabobank behoort met ruim 6,7 miljoen particuliere klanten en ruim 800.000 zakelijke klanten tot de grootste banken van ons land. Naast de lokale banken verspreid door Nederland, heeft de bank een bestuurscentrum in onder andere Eindhoven en Utrecht. De nieuwe vestiging aan de Atoomweg 100 maakt deel uit van de centrale organisatie. Op deze locatie krijgt de bank 12.000 m2 tot haar beschikking, inclusief 395 parkeerplaatsen. De komende maanden vinden verbouwingen plaats en per maart 2020 zullen de eerste medewerkers verhuizen naar de nieuwe locatie.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is één van de grootste commerciële vastgoedplatformen in Nederland met een managementportefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn. Merin streeft ernaar leuke werkplekken te bieden waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Bekijk hier meer van ons aanbod kantoorruimte en bedrijfsruimte in Utrecht en omgeving. 

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews