Merin verhuurt circa 1.551 m2 aan Foleon op de Transformatorweg 38 Amsterdam
Merin verwelkomt Instant Development B.V., ook wel bekend als Foleon, aan de Transformatorweg 38 in Amsterdam. Het gebouw gelegen nabij station Sloterdijk maakt sinds kort deel uit van de Merin portefeuille. Foleon zal per 1 december 2019 gedurende 5 jaar 1.551 m2 gaan huren.

06.-transformatorweg-003-paul-starink-582x388.jpg

Foleon creëert sales- en marketing communicatiemiddelen die responsive, interactief en meetbaar zijn. Foleon heeft voor deze locatie gekozen om uit te kunnen breiden. Na deze deal is er nog circa 1.800 m2 beschikbaar in het gebouw, die momenteel volledig verbouwd wordt naar ons flexconcept Smart Office. Smart Office zal vanaf 1 december 2019 haar deuren openen. Het gebouw aan de Transformatorweg is een van de Merin boetiekkantoren, waarin Merin haar huurders de mogelijkheid wil bieden om hun werk en vrije tijd succesvol te combineren.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn, waarbij het streven is om leuke werkplekken te bieden waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken.

Namens Merin is de transactie tot stand gebracht door Spring Real Estate.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews