Merin voegt kantoorgebouw van 12.000 m2 in Utrecht toe aan de portefeuille
Merin voegt het 12.000 m² grote kantoorgebouw gelegen aan de Atoomweg 100 in Utrecht toe aan de huidige management portfolio. Het gebouw is gekocht door Dream Global Atoomweg Coöperatieve U.A. en zal onder het management van Merin vallen. Na het vertrek van de huidige huurder Ziggo in mei 2019, is Merin van plan het gebouw te transformeren tot een Merin boetiekkantoor.

Rabobank Atoomweg.png

Atoomweg 100: een perfecte locatie in Utrecht
Na de heropening in 2019, is de Atoomweg 100 een full-service boetiekkantoor. Vanaf mei 2019 zal Merin het gebouw volledig vernieuwen en upgraden met faciliteiten als een receptie, restaurant, vergaderzalen en fitnessruimte. Het 12.000 m² grote gebouw ligt aan de snelweg A2 en heeft een geweldige parkeerratio. Ook met het openbaar is de Atoomweg uitstekend bereikbaar, via de nabij gelegen treinstations Utrecht Centraal, Maarssen en Leidsche Rijn.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Met een focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en net anders dan de rest zijn en die zich lenen om te worden omgetoverd in een Merin boetiekkantoor, is de acquistie van Atoomweg 100 een logische strategische stap om een krachtige dekking van boetiekkantoren in het hele land te realiseren.

Merin boetiekkantoren
De toevoeging van 20 kantoorgebouwen aan de management portfolio in 2017, stelde Merin in staat om het boetiekkantoor concept verder uit te breiden. Naast enkele kantoorgebouwen in de Randstad werden gebouwen verworven in Zwolle, Arnhem en Deventer, waar Merin op dit moment unieke boetiekkantoren aan het ontwikkelen is. Door boetiekkantoren te ontwikkelen, stelt Merin huurders in staat om werk en ontspanning met succes te combineren. Zo creëert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Groeistrategie
Merin is voornemens zeer actief te blijven met aankopen op de Nederlandse markt. Daarom zoekt Merin naar kantoorgebouwen door heel Nederland vanaf circa 7500 m². De gebouwen dienen zich te lenen voor het Merin boetiekconcept, het meer flexibele Smart Office concept of een combinatie daarvan. Hierbij is het belangrijk dat de gebouwen multi-tenant kantoorruimte kunnen faciliteren in combinatie met een sociale kern, een restaurant en vergaderruimtes. Ook moet een boetiekkantoor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer hebben of een sterke parkeernorm.

Bas van Holten, CEO van Merin:
“Met het toevoegen van de Atoomweg 100 aan de Merin management portfolio, geven we invulling aan onze groeiambitie en kunnen we ons boetiekkantoor concept verder ontwikkelen. Met meer boetiekkantoren voegt Merin waarde toe aan creatieve werkplekken in Nederland waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.”

Laurens Kil, Acquisitie Manager van Merin:
“We richten ons sterk op het uitbreiden van onze succesvolle concepten in grote gebouwen op strategisch gelegen locaties. Het grote kantoorgebouw aan de Atoomweg 100 biedt ons de mogelijkheid om een ​​full-service boetiekkantoor te realiseren in de sterke Utrechtse markt die Merin goed kent. Door onze financiële middelen, ons platform en sterk regionaal netwerk, kon Merin deze succesvolle transactie sluiten in slechts enkele weken.”

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews