Merin voorziet Holiday Inn Express  Arnhem van LED-verlichting
Merin en Less Energy gaan samen het hotel Holiday Inn Express in Arnhem van LED-verlichting voorzien. Hiermee zal het gebouw op energielabel C uitkomen en wordt er veel energie bespaard. Met de overgang op LED-verlichting draagt Merin bij aan het verder uitrollen van haar duurzaamheidsdoel om gebouwen zo energiebesparend mogelijk te maken en het werkelijke verbruik te verminderen met als streefdoel “Paris-Proof”.

Holiday Inn Express LED-verlichting project 2019
Less Energy levert en installeert de LED-verlichting voor Merin. Er zijn reeds lichtopnames gemaakt van de huidige verlichtingsinstallatie. Er is hierbij gekeken naar een-op-een vervangbare LED-armaturen zonder hiervoor bouwkundige aanpassingen te hoeven verrichten. In augustus 2019 wordt in de algemene ruimten zoals de gangen, restaurant en ondergrondse parkeergarage de oude verlichting vervangen door de LED-armaturen.

Merin duurzaamheidsambities
Door de uitvoering van het project van LED-verlichting in Arnhem kan Merin haar duurzame ambitie nastreven om in zo veel mogelijk panden LED-verlichting te realiseren. Hiermee zet Merin zich sterk in om de impact van energieverbruik op het klimaat te verminderen. Daarbij houdt Merin zich ook bezig met andere duurzaamheidsprojecten zoals zonnedaken, warmteterugwinningsinstallaties en slimme energie managementsystemen.

Het gebouw waar Holiday Inn Express is gevestigd is de Vossenstraat van Merin. Ben je benieuwd welke andere kantoor- en bedrijfsruimte wij hebben in de provincie Gelderland?

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews