Spieren voor Spieren kiest voor Domus Medica in Utrecht
Vol trots kan Merin melden dat Spieren voor Spieren is verhuisd naar Domus Medica aan de Mercatorlaan 1200 in Utrecht. De stichting, die zich al jaren inzet voor kinderen met een spierziekte, huurt per mei van dit jaar 256 m² kantoorruimte in het in 2018 grondig gerenoveerde kantoorgebouw. Na War Child in Amsterdam en Unicef in Den Haag, is Spieren voor Spieren het derde landelijk bekende goede doel waarvoor Merin mag voorzien in de huisvesting.

5.jpg

Boetiekkantoor Domus Medica
Boetiekkantoor Domus Medica biedt Spieren voor Spieren een modern kantoor, waarmee de stichting een toekomstbestendige locatie heeft gevonden. Het dichtbij gelegen Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht, waarmee nauw wordt samengewerkt en de centrale ligging en goede bereikbaarheid voor relaties, maakt Domus Medica bovendien de ideale kantoorlocatie.

Sinds de metamorfose voorziet Domus Medica huurders van faciliteiten als een restaurant, verschillende vergaderruimtes, een auditorium, een fitness ruimte en meerde gezellige zithoeken. In een boetiekkantoor staan werk en ontspanning centraal en zijn huurders van alle gemakken voorzien.

 ‘Zo creëert Merin communities waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.’ 

Gelukkig, gezond en succesvol
In Domus Medica is er volop beweging. De centrale entree met grote trap geeft al gelijk bij binnenkomst het motiveren van bewegen in het gebouw aan. Met een diversiteit aan organisaties, maar ook door het aanbieden van een gezonde lunch en de sportgelegenheid, bruist Domus Medica van het leven. Een leven dat voor kinderen, die lijden aan of onder een spierziekte lang niet vanzelfsprekend is.

Gelukkig, gezond en succesvol draait niet enkel om mensen op de werkvloer. Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen verslaan. Merin draagt daarom graag bij aan dit breder maatschappelijke doel. Mede door het kunnen bieden van de gezonde en gelukkige werkomgeving in Domus Medica.

Alle ruimte voor groei
Naast Spieren voor Spieren zijn er verschillende beroepsbelangen organisaties uit de medische sector gevestigd in Domus Medica. Dit fraaie gebouw kan echter onderdak bieden aan elk type organisatie of ondernemer. Merin heeft nog circa 590 m² beschikbaar voor nieuwe klanten, die welkom zijn om te komen bezichtigen.

Smart Office Domus Medica
De kleinere kantoorruimtes in Domus Medica worden aangeboden vanuit het flexconcept Smart Office, met turn-key ingerichte kantoorunits vanaf 2 werkplekken voor een vaste all-in prijs. Bij Smart Office is koffie/thee en internet bij de prijs inbegrepen, net als het gebruik van de gezamenlijke vergaderruimte.

Merin platform
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn. Zie hier welke andere kantoor- en bedrijfsruimte in Utrecht en omgeving we aanbieden. 

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews