Merin introduceert Gaudi Offices, hét state-of-the-art boetiekkantoor van Amsterdam Zuidoost

Na een high end renovatie biedt Gaudi een perfecte hospitality service, lounge/restobar, in het oog springende vergadercubes, een vergadercentrum voorzien van geavanceerde apparatuur, een gym en voldoende ruimte om flexibel te werken. 

Locatie: Herikerbergweg 288-290 Amsterdam
Oplevering: Q3 - 2022
Beschikbaarheid: ca. 8.660 m2

Kijk voor meer informatie op www.gaudi.amsterdam
 

Amsterdam Zuidoost - Impressive area development
Amsterdam Zuidoost groeit uit tot een energieke stadswijk waar wonen, werken en uitgaan centraal staan. Op dit moment wordt Amsterdam Zuidoost getransformeerd tot een bruisende, moderne mix van wonen, werken, sporten en uitgaan. Het gebied kan ruwweg verdeeld worden in twee gebieden, ArenApoort en Amstel III. Gaudi is gelegen in het gebied Amstel III.

Amstel III 
Het woongebied van Amsterdam Zuidoost breidt uit. Oude kantoorgebouwen maken plaats voor een gemengde en groene stadswijk waar je plezierig kunt werken en wonen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het realiseren van ongeveer 10.000 kleinere stadswoningen.

Langs het spoor op plekken tussen de Johan Cruijff ArenA en de Ikea
komen parken waar je kunt sporten en ontspannen. De inrichting van het gebied is zodanig dat het lopen, fietsen en gebruik van openbaar vervoer stimuleert.

ArenApoort
Het gebied ArenApoort verandert de komende jaren in een entertainmentlocatie. Tot 2030 worden ongeveer 5.700 nieuwe woningen gebouwd. Daarnaast komen er nieuwe voorzieningen en functies, zoals een stadspark, nieuwe pleinen en straten en veel kleine winkeltjes.

Neem een kijkje op onze gave projectwebsite www.gaudi.amsterdam 

Gaudi, Herikerbergweg 288-290
Mens sana in corpore sano, beweerde de Romeinse dichter Jovenalis al in de eerste eeuw van onze jaartelling. Twee millennia later is die gedachte, dat een gezonde geest in een gezond lichaam huist, nog altijd springlevend binnen de muren van Gaudi Offices. 

Sterker: hier voegen ze er nog aan toe dat een gezond lichaam goed gedijt in een gezonde omgeving. En daarom stelt Gaudi Offices hoge eisen aan zijn gebouw. Gebruik van duurzame materialen, een state-of-the-art klimaatbeheersing die voldoet aan de meest actuele eisen en boetiekkantoren waarin een geraffineerde inrichting de synergie tussen werk, gezondheid en creativiteit bevordert.

Achter de imposante gevel gaat een prachtige ontvangstruimte schuil. Bij binnenkomst via de directe verbinding vanuit de parkeergarage of via de hoofdentree worden bezoekers hartelijk verwelkomt door de receptioniste die tevens barista is, ook wel receptionista genaamd.

Fully equipped
Gaudi Offices beschikt over een groot aantal faciliteiten waar elke dag optimaal gebruik van kan worden gemaakt. De meest in het oog springende faciliteiten zijn:

  • Perfect hospitality service
  • Conference center
  • Lounge
  • Unique meeting boxes
  • Restobar
  • Banqueting services
  • Great coffee / koffiebar met barista
  • Gym
  • Flexible workplaces
  • Parking inclusief EV-Charging stations

 

 

 

 

Lees ook: 
Het nut van een prettige en gezonde werkomgeving
Vier tips om je kantoor inspirerender te maken
Met deze tips zorg je voor een fijne werkomgeving
Zo zorg je voor een aangename kantooromgeving
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Hoofddorp
Kantoorruimte Randstad

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews