Bedrijfsruimte Noord-Holland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Noord Holland?

U kiest met Noord-Holland voor zekerheid met een stabiele economie. Duurzaamheid is voor deze levendige provincie een belangrijk aspect. In de provincie Noord-Holland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Hilversum, Hoofddorp en Uithoorn. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Noord-Holland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Noord Holland?

In Noord-Holland draait een groot deel van de economie op toerisme, waarvan ongeveer de helft uit eigen land komt. Zo zijn er de grote toeristische trekpleisters Amsterdam, Alkmaar en Volendam, maar ook de watersport is hier een belangrijke speler. Daarnaast ziet provincie Noord-Holland kennis als een waardevolle concurrentiefactor en werkt er hard aan om hiermee de lokale economie te versterken.

Noord-Holland staat bekend om onder andere het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis in Amsterdam, de Dijk en traditionele klederdracht in Volendam en Luchthaven Schiphol. Bedrijven in de buurt van Schiphol profiteren in hoge mate van de eenvoudige internationale handel. Mede hierdoor is de economie in Noord-Holland zeer stabiel en maakt dit het voor bedrijven zeer interessant om zich in deze provincie te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.