Bedrijfsruimte Limburg

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Limburg?

U kiest met Limburg voor technologische innovatie en internationale betrokkenheid. Waar Limburg voorheen nog werd gezien als meest afgezonderde provincie van het land, heeft het zichzelf inmiddels geprofileerd als meest Europese provincie. In de provincie Limburg bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Heerlen, Roermond en Venlo. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Aan de Noorderpoort 9 in Venlo heeft Merin kleine kant-en-klare Smart Office kantoorunits ontwikkeld, die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huurt u al een unit vanaf 2 werkplekken. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Limburg. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Limburg?

Limburg streeft naar een positie in de top van Europa op het gebied van technologie. Op internationaal niveau wordt kennis onderling gedeeld om alle bedrijven in Europa van elkaar te laten profiteren. Geografisch gezien ligt Limburg zeer gunstig. Bedrijven in deze provincie kunnen zeer eenvoudig internationaal handelen met Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Limburg staat bekend om onder andere het Drielandenpunt bij Vaals, Attractiepark Toverland in Sevenum, de mergelgrotten in Valkenburg en Maastricht en de Limburgse vlaai. Dwars door Limburg loopt de rivier de Maas, waarmee deze provincie in directe verbinding ligt met de haven van Rotterdam. Mede hierdoor is zowel nationale als internationale handel zeer aantrekkelijk binnen deze provincie en is Limburg zeer interessant voor bedrijven om zich in deze provincie te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.