Bedrijfsruimte Noord-Brabant

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Noord-Brabant?

U kiest met Noord-Brabant voor innovatie en rust. In tegenstelling tot de Randstad zijn de belangrijkste wegen niet constant dichtgeslibd, waardoor zowel uw eigen vervoer als de transport van uw goederen vlekkeloos verloopt. In de provincie Noord-Brabant bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Breda, Den Bosch, Eindhoven en Helmond. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het gebouw Fellenoord 200 zeker een bezoekje waard met de veelzijdigheid aan kantoorruimte met zowel Smart Office kantoorunits als reguliere ruimtes. Ook in Den Bosch kan Merin voor elk type ondernemer een geschikte ruimte aanbieden. Bent u al bekend met BLAUW? De Blauw gebouwen bevinden zich op een campus, met enkele gedeelde faciliteiten als een restaurant. De mogelijkheden variëren van het huren van een losse ruimte tot een volledige vleugel of verdieping. Merin denkt graag met u mee zodat de ruimte naadloos aansluit op uw organisatie.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Noord-Brabant. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Noord-Brabant?

Noord-Brabant staat voor innovatie. Het doel van deze provincie is om in de top 5 van meest innovatieve regio’s van Europa te komen. Dit wordt verwezenlijkt door een intensieve samenwerking tussen de onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Daarnaast wil Noord-Brabant de provincie aantrekkelijk houden voor bedrijven door een goed vestigingsbeleid en aantrekkelijke ruimte en ontwikkeling.

De zeer gunstige geografische positie van Noord-Brabant zorgt ervoor dat ondernemers in deze provincie profiteren van zowel de havens in Rotterdam en Antwerpen als de bedrijvigheid in de Randstad en Duitsland. Hierdoor is Noord-Brabant een zeer interessante provincie voor bedrijven om zich in te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.