Bedrijfsruimte Noord-Holland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Noord Holland?

U kiest met Noord-Holland voor zekerheid met een stabiele economie. Duurzaamheid is voor deze levendige provincie een belangrijk aspect. In de provincie Noord-Holland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Hilversum en Hoofddorp . Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Noord-Holland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Ondernemen in Noord Holland met Smart Office

Onder de rook van Amsterdam is het uitstekend ondernemen in zowel Hoofddorp als Schiphol-Rijk, waar in de directe omgeving verschillende (inter)nationale ondernemingen gevestigd zijn. Met Smart Office in het kantoorgebouw Cumulus huurt u kleine kant-en-klare  kantoorunits, die huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huurt u al een unit vanaf 2 werkplekken. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.