Bedrijfsruimte Overijssel

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Overijssel?

U kiest met Overijssel voor ambitie en een sterke economische positie. Innovatie en verbinding staan in deze provincie centraal. In de provincie Overijssel bieden wij kantoorruimte aan in Deventer, Hengelo en Zwolle. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Overijssel. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Overijssel?

Overijssel scoort hoog in de ranglijst naar economische prestaties van gemeenten. Van de 371 deelnemende gemeenten staat Zwolle het hoogst op de vierde plaats. Hengelo volgt op plaats 16 en Deventer staat op plaats 65. Overijssel ligt geografisch gezien erg gunstig. Met zowel de grens naar Duitsland als de IJssel is deze provincie interessant voor zowel nationale als internationale handel.

Overijssel staat bekend om onder andere Avonturenpark Hellendoorn en de Cosmos Sterrenwacht met de grootste telescoop van Nederland in Lattrop. De ambities en plannen van deze provincie op het gebied van ondernemerschap maken het voor bedrijven interessant om zich in Overijssel te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.