Atoomweg 100 Utrecht impressie buitenkant tuin

Atoomweg 100

Utrecht

12.112 m²

€ n.o.t.k.


Atoomweg 100
Utrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 12.112 m²
Vanaf 2.000 m²
Parkeerplaatsen Ruim voldoende
Huurprijs

Kantoorruimte aan de Atoomweg 100 in Utrecht

Dit moderne gebouw van Merin aan de Atoomweg 100 in Utrecht beschikt over een groot aantal kantoorruimtes en is gunstig gelegen op het bedrijventerrein Lage Weide waar veel nationale en internationale bedrijven gevestigd zijn.

Kantoorruimte van alle gemakken voorzien

Het in 2009 gerenoveerde gebouw met een oppervlakte van ruim 12.000 m² met energielabel B is van alle gemakken voorzien. De representatieve centrale entree en restaurant bevinden zich op de begane grond. Het gebouw leent zich uitstekend voor het creëren van een eigen corporate look!

De entree heeft een koffiebar waar bezoekers gastvrij ontvangen kunnen worden. Daarnaast beschikt het gebouw over vele open werkplekken en loungeplekken. De Atoomweg is bovendien gelegen te midden van veel groenvoorziening, waardoor er alle ruimte is voor ontspanning en re-creatie.

Bereikbaarheid

De Atoomweg 100, met de A2 afslag dichtbij, is met de auto uitstekend bereikbaar uit zowel Amsterdam als Utrecht Centrum. Tevens zijn er zeer ruime parkeermogelijkheden (parkeernorm 1:31) aan de achterzijde in de parkeergarage en aan de weg voor het gebouw. Vanaf de bushalte aan de Atoomweg zijn er directe busverbindingen naar Utrecht CS.

Beschikbaarheid

Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u. Neem geheel vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276.

Laat je inspireren

Bekijk de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Receptie
  • Restaurant
  • Koffiebar
  • Terras
  • Vergaderfaciliteiten
  • Expeditie/berging

Kaart

Bereikbaarheid

De Atoomweg 100 is zeer goed bereikbaar met de auto en ligt vrijwel naast de A2 (Afslag 7).

Daarnaast kunnen reizigers met het openbaar vervoer gemakkelijk met de bus naar het gebouw komen, waarna het 1 minuut lopen is vanaf de bushalte.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl