Merin verhuurt kantoorruimte aan OnGuard in Amsterdam

Merin verwelkomt per september OnGuard EMEA B.V als nieuwe huurder in het kantoorgebouw The Yard aan de Karspeldreef 8 in Amsterdam Zuidoost. OnGuard huurt dan 951 m2 aan kantoorruimte van Merin. Met de komst van OnGuard is The Yard in zijn geheel verhuurd.

 

OnGuard is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een specialist op Credit Management Software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order-to-cash. Het geïntegreerde SAAS platform zorgt ervoor dat alle processen in de order-to-cash keten optimaal op elkaar aangesloten zijn en kritische data realtime gedeeld kan worden. OnGuard heeft een indrukwekkende klantenkring verspreid over 50 landen wereldwijd. Onder de klanten bevinden zich multinationals, beursgenoteerde bedrijven, maar ook lokale ondernemingen.

Met innovatie als drijvende kracht en met een focus op de beste software en service, past OnGuard perfect binnen de huidige huurders van The Yard en dus bij Merin. OnGuard heeft gekozen voor The Yard vanwege de veelzijdigheid aan faciliteiten die het pand biedt, zowel in dit gebouw als in de nabijgelegen Merin gebouwen zoals de Keynes Club.

De belangen van Merin zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.